Monday, October 26, 2020

У Росії відкликають Volkswagen Polo через неправильні наклейок

 Росстандарт погодив добровільний відгук 1 079 примірників Volkswagen Polo , зібраних і проданих в Росії в 2020 році. Причиною відкликання стала заводська помилка: на другу стійку наклеїли наклейку з неправильним номером Схвалення типу транспортного засобу (ОТТС)

Власникам Polo рекомендують звернутися в дилерський центр для переклеювання таблички - її безкоштовно замінять на коректну. Список із зазначенням VIN-номерів автомобілів з неправильними наклейками розміщений на порталі Росстандарта. Всього за п'ять місяців 2020 року в країні реалізували 16 350 примірників Polo .

У травні в Росії стартував продаж нового Volkswagen Polo. Модель доступна в країні в чотирьох комплектаціях і з трьома варіантами двигунів: бензиновим мотором 1.6 потужністю 90 або 110 кінських сил і 1.4, який видає 125 сил. Вони поєднуються з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач або шестідіапазонним «автоматом». Найпотужніший двигун в лінійці йде в парі з семиступінчастим "роботом" DSG.

No comments:

Post a Comment

Концерн Volkswagen Group може продати не лише Bugatti, але і Lamborghini

 Volkswagen Group може продати відразу кілька належних йому автомобільних брендів, які не орієнтованих на масові автомобілі Volkswagen має н...