Monday, October 26, 2020

Volkswagen оновив Arteon і представив версії Shooting Brake і Arteon R

 Німецька компанія представила оновлену версію моделі Arteon, а заодно вперше вивела версію Шутінг-брейк

Рестайлінговий ліфтбек отримав злегка змінену зовнішність. Фари тепер з'єднані один з одним тонкої світлодіодним смугою. Оновився передній бампер і форма повітрязабірників. Ззаду нововведення ледь помітні: ліхтарі зберегли форму, але оновили графіку. Але головною прем'єрою, зрозуміло, стала версія Shooting Brake. На відміну від традиційних універсалів, тут сильно завалене заднє скло і стійки даху, завдяки чому утворюється більш динамічний силует. При складених задніх сидіннях обсяг багажника становить один тисяча шістсот тридцять дві літри. Це на 75 літрів більше, ніж у лифтбека.

З'явилася і нова техніка. Тепер Arteon може бути гібрида. Версія eHybrid поєднує турбомотор 1.4 TSI ( 156 к.с.) з електромотором (115 л.с.). У сумі виходить 218 л.с. Автомобіль здатний проїхати до 53 км в повністю електричному режимі. Максимальна швидкість без запуску ДВС - 140 км / ч. В Європі також будуть пропонуватися мотори 2.0 TSI (190 або 280 к.с.) і 2.0 TDI (150 і 200 к.с.).

No comments:

Post a Comment

Концерн Volkswagen Group може продати не лише Bugatti, але і Lamborghini

 Volkswagen Group може продати відразу кілька належних йому автомобільних брендів, які не орієнтованих на масові автомобілі Volkswagen має н...