Monday, October 26, 2020

Автомобілі бюджетного бренду Jetta можуть прийти в Росію

 У лютому 2019 року Volkswagen запустив новий бюджетний автомобільний бренд - Jetta, поки моделі його продаються тільки в Китаї. Первістками стали кросовери VS5 і VS7, а також седан VA3. Ці машини були прихильно прийняті в КНР, і тепер концерн розглядає можливість виходу бренду на інші ринки, в тому числі в Росію

В інтерв'ю Automotive News Europe президент Jetta Харальд Мюллер сказав, що бренд завоював близько 1% частки ринку нових автомобілів, що є відмінним показником для нової марки. «Успішний старт, звичайно, також викликав інтерес з боку інших ринків у світі Volkswagen», - сказав Мюллер.

Фактично, Jetta не мають технічних відмінностей від соплатформенних моделей Volkswagen або Skoda . У той же час вони коштують трохи дешевше. Volkswagen багато років роздумував над тим, як створити бюджетний бренд. Ймовірно, компанія надихалася прикладом Renault і її Dacia. Однак замість покупки вже існуючої марки, яких у Volkswagen Group і без того вистачає, концерн вирішив створити штучний бренд, названий на честь популярної моделі.

Поки топ-менеджер не представив детального плану з виведення Jetta за межі Китаю. Ймовірно, найбільш пріоритетними ринками стануть Росія і країни Азії, в тому числі Філіппіни, Індонезія і Таїланд.

No comments:

Post a Comment

Концерн Volkswagen Group може продати не лише Bugatti, але і Lamborghini

 Volkswagen Group може продати відразу кілька належних йому автомобільних брендів, які не орієнтованих на масові автомобілі Volkswagen має н...