Monday, October 26, 2020

У нового Гольфа з'явилася версія «універсал»

 Volkswagen доповнив гамму моделі практичним кузовом універсал, він за традицією позначається словом Variant

Від передньої частини до середньої стійки вантажопасажирська машина аналогічна хетчбеку, але далі кузов тут повністю оригінальний. Габаритна довжина універсала - 4630 мм, на 66 мм більше, ніж у аналогічної модифікації Гольфа VII. Щодо хетчбека у Variant збільшений не тільки задній звис, а й колісна база, вона становить 2680 мм - на 44 мм більше, ніж у базової машини сімейства. Весь приріст дістався заднім пасажирам - у них стало більше простору для ніг.

Обсяг багажника щодо універсала попереднього зразка виріс незначно - на 5 л, тобто він тепер досягає 611 л. У підпіллі є ще 22 додаткових літра корисного об'єму. При складених задніх сидіннях вантажний відсік складає 1642 л. Разом з базовою версією універсалу показали крос-варіант Alltrack - він має обвіс з нефарбованого пластика і підвищений кліренс. Alltrack пропонується тільки з системою повного приводу 4Motion. Інші технічні характеристики аналогічні хетчбеку.

No comments:

Post a Comment

Концерн Volkswagen Group може продати не лише Bugatti, але і Lamborghini

 Volkswagen Group може продати відразу кілька належних йому автомобільних брендів, які не орієнтованих на масові автомобілі Volkswagen має н...