Monday, October 26, 2020

У електромобіля Volkswagen ID.3 з'явиться спортивна модифікація

 Що випускається з кінця 2019 року ID.3 - перший серійний Volkswagen , спочатку створений як електромобіль, - обзаведеться спортивною версією. Її ще в жовтні 2019 го анонсував Франк Валш, сьогодні по перспективному спортваріанту ID.3 з'явилася нова інформація.

Як пише британське видання Autocar, на даний момент Volkswagen обговорює спортивну модифікацію ID.3 R. «Це те, на що ми дивимося. Мені подобається ця ідея, але ми повинні вирішити, чи готовий ринок прийняти таку модель », - сказав Франк в новому інтерв'ю.

У 2019 закордонні колеги стверджували, що спортивна модифікація ID.3 R може отримати повний привід, також з'являлася інформація, що такої версії присвоять індекс GTX. Але тепер керівництво Volkswagen, здається, змінило свої плани. «ID.3 може обзавестися повним приводом, але навряд чи він його отримає в першому поколінні. Модифікації GTX не буде, але ми все ще повинні затвердити варіант R з заднім приводом », - додав Франк Валш. Volkswagen ID.3 оснащений 200-сильним електромотором, що приводить в рух задні колеса. ID.3 R, на думку зарубіжних колег, буде комплектуватися 300-сильним двигуном.

No comments:

Post a Comment

Концерн Volkswagen Group може продати не лише Bugatti, але і Lamborghini

 Volkswagen Group може продати відразу кілька належних йому автомобільних брендів, які не орієнтованих на масові автомобілі Volkswagen має н...