Monday, October 26, 2020

Volkswagen буде самостійно розробляти АКБ

 Компанія перебудує завод в Теннессі і оснастить його високовольтної лабораторією

Концерн Volkswagen оголосив про масштабне розширення свого американського заводу в місті Чаттануга, штат Теннессі. Там будуть випускати електромобілі для північноамериканського ринку і, зокрема, кросовер ID.4. Прес-реліз з приводу перебудови заводу проілюстрований фотографією серійного кросовера в мінімальному камуфляжі.

Цікаво те, що в місті Чаттануга при заводі буде побудована якась високовольтна лабораторія, в якій стануть розробляти і тестувати як батареї для перспективних електромобілів, так і власне елементи живлення. Volkswagen прямо визнав, що має намір розробляти акумулятори самостійно, а не використовувати в своїх батареях готові рішення постачальників. Раніше тим же шляхом пішла Tesla. Розробка власних акумуляторів, однак, не означає, що їх випуск не буде відданий сторонньої компанії. Принаймні про окремому провадженні елементів живлення в Теннессі в релізі не сказано ні слова.

No comments:

Post a Comment

Концерн Volkswagen Group може продати не лише Bugatti, але і Lamborghini

 Volkswagen Group може продати відразу кілька належних йому автомобільних брендів, які не орієнтованих на масові автомобілі Volkswagen має н...